Радиатори - интеркулер за OPEL | Avtoradiatori.bg


 • Интеркулер размер 220/125/65

  Интеркулер размер 220/125/65
  Цена: 274 лв.

  OPEL ASTRA G от 1998 до 2004
  OPEL ZAFIRA A от 1999 до 2005
 • Интеркулер размер 220/125/65

  Интеркулер размер 220/125/65
  Цена: 230 лв.

  OPEL ASTRA G от 1998 до 2004
  OPEL ZAFIRA A от 1999 до 2005
 • Интеркулер размер 240/125/48

  Интеркулер размер 240/125/48
  Цена: 220 лв.

  OPEL ASTRA G от 1998 до 2004
  OPEL ZAFIRA A от 1999 до 2005
 • Интеркулер размер 275/125/48

  Интеркулер размер 275/125/48
  Цена: 439 лв.

  OPEL COMBO C от 2002 до 2011
  OPEL CORSA C от 2000 до 2006
  OPEL TIGRA B / TwinTop от 2004
 • Интеркулер размер 450/100/52

  Интеркулер размер 450/100/52
  Цена: 189 лв.

  OPEL CORSA D от 2006 до 2010
 • Интеркулер размер 662/360/32

  Интеркулер размер 662/360/32
  Цена: 290 лв.

  OPEL INSIGNIA от 2008 до 2013
 • Интеркулер размер 522/82/50

  Интеркулер размер 522/82/50
  Цена: 350 лв.

  OPEL MERIVA A от 2003 до 2010
 • Интеркулер размер 680/175/38

  Интеркулер размер 680/175/38
  Цена: 233 лв.

  OPEL ARENA от 1998 до 2007
  OPEL MOVANO от 1999 до 2003
 • Интеркулер размер 740/175/38

  Интеркулер размер 740/175/38
  Цена: 293 лв.

  OPEL ARENA от 1998 до 2007
  OPEL MOVANO от 1999 до 2003
 • Интеркулер размер 232/155/65

  Интеркулер размер 232/155/65
  Цена: 299 лв.

  OPEL OMEGA B от 1994 до 1999
  OPEL OMEGA B от 1999 до 2003
 • Интеркулер размер 233/130/72

  Интеркулер размер 233/130/72
  Цена: 350 лв.

  OPEL VECTRA B от 1995 до 1998
  OPEL VECTRA B от 1999 до 2002
 • Интеркулер размер 235/130/72

  Интеркулер размер 235/130/72
  Цена: 328 лв.

  OPEL VECTRA B от 1995 до 1998
 • Интеркулер размер 645/415/34

  Интеркулер размер 645/415/34
  Цена: 389 лв.

  OPEL VECTRA C / SIGNUM от 2002 до 2005
  OPEL VECTRA C от 2005
 • Интеркулер размер 650/415/34

  Интеркулер размер 650/415/34
  Цена: 389 лв.

  OPEL VECTRA C / SIGNUM от 2002 до 2005
  OPEL VECTRA C от 2005
 • Интеркулер размер 540/185/42

  Интеркулер размер 540/185/42
  Цена: 299 лв.

  OPEL VIVARO от 2001 до 2006
  OPEL VIVARO от 2006